Mobile home C Porlezza
Mobile home C Porlezza exterieur
Mobile home C Porlezza
Mobile home C Porlezza binnen
Mobile home C Porlezza keuken

MOBILE HOMES TYPE C PORLEZZA

Waarom kiezen voor mobile home C Porlezza:

  • Mooie ligging met een prachtig uitzicht
  • Van alle gemakken voorzien met ook een overdekte veranda
  • ruime plaatsen en tevens parkeren naast het chalet

Deze mobile homes van Greenchalets staan op een hoger gelegen deel van de camping en hebben een prachtig uitzicht over de bergen rondom. Mobile home C Porlezza staan op ruime plaatsen met bovendien een eigen plek om te parkeren.

Mobile home C Porlezza

De gezellige kleurrijke mobile homes zijn van alle gemakken voorzien en volledig ingericht voor vijf personen. Ten eerste is de badkamer compleet met douche, toilet, vaste wastafel en airco. Daarnaast zijn er twee slaapkamers. Eén kamer heeft een 2-persoonsbed en één kamer heeft drie bedden.

Ten tweede heeft elke mobile home een woonkamer met TV plus schotelantenne. Tevens is er een open keuken met alle noodzakelijke keuken inrichting zoals bijvoorbeeld: bestek, koffiezet apparaat, pannen, borden en glazen.

Al met al is het heerlijk genieten op de overdekte veranda met tuinset. Door het vaak aangename klimaat in de uitlopers van de Zuidelijke Alpen zult u hier zeker gebruik van maken.

Ook handig om te weten:

  • Er zijn één persoons dekbedden aanwezig en kussens
  • Bedlinnen en handdoeken zijn niet inclusief en dient u zelf mee te nemen

Camping International en de omgeving

Deze gezellige Italiaanse familie camping ligt op slecht 1,5 km van het plaatsje Porlezza. In het bijzonder is te noemen de ligging direct aan het Lago di Lugano met een eigen strand van 1000 meter. Porlezza is een klein gezellig dorp met diverse restaurants en een mooie boulevard.

Ook in de omgeving van Porlezza heeft u volop keuze voor het maken van diverse dagtochten. U zult zich zeker niet vervelen in deze mooie bergachtige omgeving in het nog net zuidelijke deel van de Alpen.