Greenchalets chalets S Côte d'Azur
Greenchalets chalet S trigano Cote d'Azur
Greenchalets chalet S Cote d'Azur woonkamer

CHALET (TYPE S) ROQUEBRUNE SUR ARGENS

Waarom kiezen voor chalet S Roquebrune sur Argens:

  • Naast ruime plaatsen ook parkeren naast het chalet
  • Grote overdekte veranda met onder andere een lounge set
  • Vanaf 2018 ook uitgerust met airconditioning

De vakantieverblijven van Greenchalets staan verspreid op camping Leï Suves. Deze veelzijdige camping ligt slechts enkele kilometers van de Middelandse Zee.

Net zoals mobile home C hebben ook chalet S Roquebrune sur Argens ruime plaatsen. Kenmerkend voor camping Leï Suves zijn de vele kurkeiken. Niet alleen zorgen die gedeeltelijk voor schaduw rondom de stacaravans, maar ook voor een mediterane sfeer op de camping.

Greenchalets Chalet S Roquebrune sur Argens

Chalets S Côte d’Azur zijn van alle gemakken voorzien. De vakantieverblijven zijn volledig ingericht voor 5 of 6 personen. Ten eerste hebben ze een eigen badkamer met douche, toilet en vaste wastafel. Daarnaast heeft dit type twee slaapkamers, één met een 2-persoonsbed en één met drie bedden.

Greenchalets beschikt tevens over diverse nieuwe chalets ( type S) met drie slaapkamers met in totaal 6 vaste bedden.

En is er nog een reden om te kiezen voor een vakantieverblijf van Greenchalets op camping Lei Suves. Want zowel mobile home C als chalet S Roquebrune sur Argens hebben een grote overdekte veranda met lounge set. Ziet u zichzelf als zitten?

Vanaf 2018 zijn chalet S Roquebrune sur Argens bovendien uitgerust met airconditioning. Tevens kunt u de auto direct naast uw vakantieverblijf parkeren.

Camping Lei Suves en de omgeving

Geniet van uw vakantie bij Greenchalets op camping Lei Suves. Dit niet alleen op de camping zelf, maar ook in de schitterende omgeving van de Provence. De zandstranden van de Cote d’Azur liggen op slechts 10 kilometer van de camping. Bovendien ligt het landinwaarts waardoor u geen last heeft van de drukte op de wegen langs de kust.

Kortom aan afwisseling, natuur en zon geen gebrek in Zuid-Frankrijk.