Greenchalets camping Lei Suves Roquebrune Cote d'Azur

Camping Lei Suves Roquebrune sur Argens

Welkom op Camping lei Suves Roquebrune sur Argens:

Luxe stacaravans op ruime plaatsen

Veelzijdige familiecamping

Nederlandssprekende reisleiding aanwezig

Greenchalets biedt luxe stacaravans aan op de ANWB camping Lei Suves aan de Cote d’Azur in Zuid-Frankrijk. Deze prachtige familiecamping ligt op maar enkele kilometers van het plaatsje Roquebrune-sur-Argens. Bovendien ligt de camping op slechts 10 km van de Middellandse Zee. Opvallend is de mediterrane sfeer op deze bloemrijke camping door onder andere de oleanders die volop bloeien. U komt hierdoor gelijk in de vakantiesfeer.

Stacaravans Greenchalets

In de luxe stacaravans ontbreekt het u aan niks. Ten eerste zijn het ruime plaatsen met gedeeltelijk schaduw doordat er kurkeiken groeien. Ook heeft u een eigen badkamer met douche, toilet en een vaste wastafel. In het bijzonder is het genieten op de grote overdekte veranda met lounge set. Er zijn twee types stacaravans, namelijk chalet type S en mobile home type C. Alle mobile homes zijn bovendien vanaf 2018 ook uitgerust met airconditioning.

Nederlandstalige reisleiding van Greenchalets is bovendien aanwezig om u wegwijs te maken op camping lei Suves. Uiteraard kunt u bij vragen bij hun terecht.

Faciliteiten camping lei Suves Roquebrune sur Argens

Het verwarmde zwembad op camping lei Suves is geopend van april tm oktober en heeft bovendien een zonneterras met ligbedden. Bovendien wordt het omringt door palmbomen en het is geopend van april tot oktober.

Voor de kinderen is er niet alleen een apart kinderbad maar ook een speeltuin op de camping waar ze hun energie kwijt kunnen. Daarnaast is er tijdens de zomermaanden een animatieteam aanwezig. Net als voor de jonge kinderen wordt er ook gedacht aan de oudere kinderen en volwassenen. Er worden bijvoorbeeld diverse sportactiviteiten georganiseerd.

In het restaurant op de camping kunt u verder genieten van heerlijke mediterrane gerechten uit de omgeving.  Zelfs is er een oplucht theater aanwezig waar u vanaf het terras kunt genieten van dans en theater.

Omgeving camping lei Suves Roquebrune sur Argens

Kortom u kunt heerlijk genieten van uw vakantie bij Greenchalets. Niet alleen op de camping, maak ook aan het strand of in de mooie omgeving van de Provence. Bezoek onder andere de typische schilderachtige dorpen met oude straten en pleinen. Ontdek vervolgens de vele wijn- en olijfboomgaarden. En ruik tenslotte de heerlijk geur van lavendel die in de maanden juli en augustus volop in bloei staan. Aan afwisseling, natuur en zon zoals gezegd geen gebrek in Zuid-Frankrijk.