STACARAVAN ROQUEBRUNE SUR ARGENS

(TYPE C RETRO)

Waarom kiezen voor mobile home C  retro Roquebrune sur Argens

  • Naast ruime plaatsen ook parkeren naast de stacaravan
  • Grote overdekte veranda met lounge set
  • Volledig ingericht voor vijf personen

Deze vakantieverblijven van Greenchalets staan verspreid op camping Lei Suves. Deze veelzijdige camping ligt slecht enkele kilometers van de Middelandse Zee.

Net zoals chalets S hebben ook mobile home C Retro Roquebrune sur Argens ruime plaatsen. Kenmerkend voor camping Lei Suves zijn de vele kurkeiken. Niet alleen zorgen die gedeeltelijk voor schaduw rondom de mobile homes, maar ook voor een mediterane sfeer op de camping.

Greenchalets mobile home C Retro Roquebrune sur Argens

Mobile home C Roquebrune sur Argens zijn van alle gemakken voorzien. De vakantieverblijven zijn volledig ingericht voor vijf personen. Ten eerste hebben ze een eigen badkamer met douche, toilet en vaste wastafel. Daarnaast hebben de mobile homes twee slaapkamers, één met een 2-persoonsbed en één met drie bedden. Tevens kunt u de auto direct naast uw vakantieverblijf parkeren.

En is er nog een reden om te kiezen voor een vakantieverblijf van Greenchalets op camping Lei Suves. Want zowel de sta caravans  C Retro Roquebrune sur Argens als chalets S hebben een grote overdekte veranda met lounge set. Ziet u zichzelf als zitten?

Camping Lei Suves en de omgeving

Geniet van uw vakantie bij Greenchalets op camping lei Suves. Dit niet alleen op de camping zelf, maar ook in de schitterende omgeving van de Provence. De zandstranden van de Cote d’Azur liggen op slechts 10 kilometer van de camping. Bovendien ligt het landinwaarts waardoor u geen last heeft van de drukte op de wegen langs de kust.

Kortom aan afwisseling, natuur en zon geen gebrek in Zuid-Frankrijk.