CAMPING INTERNATIONAL PORLEZZA

  • Volledig ingerichte chalets en mobile homes
  • Gezellige familie camping
  • Beschikt over buitenzwembad en tevens eigen strand

Greenchalets biedt mooie chalets en mobile homes aan op camping International aan het Lago di Lugano in Noord-Italië. Deze gezellige familie camping ligt op steenworp afstand van Porlezza. De camping heeft naast een groot buitenzwembad ook een eigen strand van 1000 meter breed.

Chalets en mobile homes Greenchalets

Er zijn twee soorten chalets op camping International Porlezza. Ten eerste het chalet type A die volledig uit hout bestaat en daardoor zeer sfeervol is. Deze chalets liggen zowel direct aan het strand als centraal op de camping. Ze hebben ruime plaatsen met tevens een eigen parkeerplaats.

Ten tweede mobile home type C die op een hoger gelegen deel van de camping liggen. Deze mobile homes hebben een prachtig uitzicht over de bergen rondom de camping.

In de chalets en mobile homes van Greenchalets ontbreekt het u aan niks. Ze bestaan onder andere uit twee slaapkamers en er zijn vijf vaste slaapplaatsen. Ook heeft u een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Daarnaast hebben alle chalets en mobile homes een overdekte veranda. Deze zijn uitgerust met onder andere een tuinset of loungeset.

Bekijk de complete omschrijving op de pagina van chalet type A of mobile home type C.

Faciliteiten camping international Porlezza

Het zwembad op camping International Porlezza heeft zowel een zonneterras als meerdere glijbanen. Ook aanwezig in het zwembad zijn een kindergedeelte en een hydro-massage. Het is geopend van begin juni tot half september. In het hoogseizoen zorgt het animatieteam voor voldoende vermaak voor jong en oud.

Daarnaast zijn de volgende faciliteiten aanwezig op de camping: restaurant, speeltuin, tennisbanen, voetbalveld, wasserette, campingwinkel en beach bar.

Omgeving camping International Porlezza

Niet alleen is het genieten op de camping, maar ook in de schitterend omgeving van het Luganomeer. Het vlakbij gelegen Porlezza is bijvoorbeeld een gezellige plaats om te bezoeken. Naast een mooie boulevard zijn er ook diverse restaurants. Bovendien is de plaats een uitstekend beginpunt voor wandel- en fietsroutes.

Verder zijn er tal van mooie plekken om te bezoeken in de schitterende bergachtige omgeving. Het Luganomeer ligt namelijk nog net in het zuidelijke deel van de Alpen. Aan afwisseling, natuur en een aangenaam klimaat geen gebrek.