CHALETS CASTELL PLATJA D'ARO
CHALETS CASTELL PLATJA D'ARO
CHALETS CASTELL PLATJA D'ARO
CHALETS CASTELL PLATJA D'ARO
CHALETS CASTELL PLATJA D'ARO

CHALETS CASTELL PLATJA D’ARO

De ruime chalets Castell Platja d’Aro zijn ongeveer 8×4 meter. Ze staan allemaal op mooie ruime staanplaatsen met uitzicht. Bovendien op loopafstand van het zwembad, de kampwinkel en de sportvelden. Verder beschikken de chalets over een eigen badkamer. WC, woonkamer/keuken en 2 slaapkamers voor maximaal 4-5 personen.

Iedere accommodatie is bovendien compleet ingericht met o.a. dekbedden, kussens, keukeninventaris, magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat en airco (tegen vergoeding). Tevens is er op aanvraag een kinderstoel en kinderbed (campingbedje) aanwezig. Uw auto kunt u direct naast de chalets parkeren.

De chalets zijn geschikt voor maximaal 4 personen (één 2-persoonsbed, twee 1-persoonsbedden).

Een vijfde persooon kan eventueel op de slaapbank in de woonkamer slapen.

Buiten onder uw veranda is buitenmeubilair aanwezig: tafel, tuinstoelen, loungeset en een wasrekje.

Wilt u een huisje huren op Camping Castell d’Aro Costa brava ?

Greenchalets beschikt over een aantal prachtig gelegen chalets voor een heerlijke onbezorgde camping/ chaletvakantie. Graag verwelkomen wij u op onze nieuwe locatie in Castell Platja d’aro.  Voor een echte zonvakantie in Spanje aan de Costa Brava !

De gunstige ligging dicht bij de stranden het heerlijke klimaat en bovendien de prachtige omgeving maken Camping Castell d’Aro een ideale uitvalsbasis om de Spaanse Costa Brava te ontdekken.