Camping Castell d'Aro
Camping Castell d'Aro
Camping Castell d'Aro
Camping Castell d'Aro
Camping Castell d'Aro

CAMPING CASTELL D’ARO   / PLATJA D’ARO

Camping Castell d’aro is rustig gelegen tussen de bekende badplaatsen Platja d’aro en S’Agaro.  Op ongeveer 3 km van de schitterende stranden van de Costa Brava.

Door de rustige ligging net buiten Platja d’aro heeft u in de hoogseizoen geen last van de grote vakantiedrukte van deze bruisende badplaats. De camping is vooral geschikt voor gezinnen. Waarvan de ouders in de avond willen genieten van rust. Terwijl de kinderen zich ondertussen vermaken op het omheinde “jongeren” veld. Of in het nabij gelegen Platja d’Aro. De sportvelden (voetbal, volleybal, basketbal, tennis en lounge gedeelte) liggen op een apart gedeelte van de camping.  Daarom zult u hier dus geen overlast van hebben.

De familiecamping is geopend van mei tot en met september. Camping Castell d’aro is een gezellige middelgrote familiecamping en beschikt over ongeveer 350 plaatsen. Bovendien zijn de plaatsen deels schaduwrijk en ook zeer goed onderhouden.

De camping beschikt ook over een gerenoveerd zwembad met terras. Rondom het zwembad vindt u een grote ligweide (gras).

Tijdens het hoogseizoen is er animatie voor de kinderen nabij de sportvelden.

De prachtige stranden van Platja d’aro en S’Agaro zijn uitstekend te bereiken. Ook met de auto, fiets of bus die voor de camping stopt.

De prachtige stranden liggen op ongeveer 2 km van de camping.

Uiteraard is er ook een kleine kampwinkel voor o.a. verse broodjes in de ochtend. Ook vindt u een restaurant, sportvelden en enkele speeltuintjes op camping Castell d’aro.

Wilt u een huisje huren op Camping Castell d’Aro Costa brava ?

Greenchalets beschikt over een aantal prachtig gelegen chalets voor een heerlijke onbezorgde camping/ chaletvakantie. Graag verwelkomen wij u op onze nieuwe locatie in Castell Platja d’aro.  Voor een echte zonvakantie in Spanje aan de Costa Brava !