EEN CHALET IN TOSCANE IN ITALIE HUREN OP EEN PRACHTIGE LOCATIE

Bij Greenchalets kunt u een chalet of mobile home huren op een prachtige locatie aan de Middellandse Zee in Toscane in Italie. Greenchalets verhuurt aan u specifiek een houten chalet in Toscane in Italie. Onze chalets zijn gelegen vlakbij de plaats Viareggio, een levendige plaats in het schitterende Toscane aan de middellandse zee. Ieder houten chalet staat op een mooie locatie aan de rand van familiecamping Paradiso Viareggio en het chalet bevindt zich uiteraard vlakbij de middellandse zee. Ieder chalet is gelegen op een ruime kavel en beschikt over een eigen parkeerplaats.

Met het huren van een chalet van Greenchalets kan uw vakantie in Toscane in Italie aan de middellandse zee niet beter beginnen.

EEN CHALET IN TOSCANE IN ITALIE HUREN OP FAMILIECAMPING PARADISO VIAREGGIO

Ieder chalet in Toscane op camping Paradiso viareggio is gelegen in een prachtig bosrijke omgeving en dicht bij de stad Viareggio aan zee. De camping in Toscane, waar we meerdere chalets verhuren, beschikt over ongeveer 400 plaatsen die rondom een centraal “plein” gelegen zijn. Rond het “plein” vindt u een mini markt, restaurant, bar, fietsenverhuur en een kiosk. Camping Paradiso Viareggio in Toscane aan zee heeft tevens een leuke speelplaats en een mooi zwembad.

Vanaf uw chalet kunt u te voet, per fiets of met de auto het op 1000 meter van de camping gelegen brede zandstand van Viareggio in Toscane bezoeken. In het hoofdseizoen rijdt er een gratis shuttle busje van camping Paradiso Viareggio naar het strand.

Zoekt u een chalet in Toscane in Italie op een familie camping met vele faciliteiten, dan bent u bij Greenchalets aan het juiste adres.

ZOEKT U EEN EENVOUDIG UITGERUST CHALET OF EEN IETWAT MEER LUXE CHALET IN TOSCANE?

Greenchalets biedt u een chalet die bij uw wensen en uw budget past.
Al onze chalets in Toscane, Italie, voldoen aan hoge eisen. U bent dan ook verzekerd van het juiste chalet in Toscane aan zee voor de beste prijs:

• Breed aanbod van diverse chalets in Toscane aan zee.
• Uitstekende prijs kwaliteitverhouding voor ieder chalet in Toscane.
• Al jaren een betrouwbare en ervaren verhuurder van chalets in Toscane.

GREENCHALETS

Voor chalets en mobile homes aan het schitterende Lago di Lugano in het Italiaanse meren gebied in Toscane aan de Middellandse Zee en in Roquebrune sur Argens aan de Franse Côte d’Azur. Voor reserveringen kunt u gebruik maken van ons e-mail adres info@greenchalets.com of bellen naar 06-30487540.