OMGEVING ARGELES SUR MER
OMGEVING ARGELES SUR MER
OMGEVING ARGELES SUR MER
OMGEVING ARGELES SUR MER
OMGEVING ARGELES SUR MER

OMGEVING ARGELES SUR MER

Vakantie in Zuid-Frankrijk op de camping in Argelès-sur-Mer, aan de voet van de Pyreneeën in de streek Roussillon / Languedoc.

U kunt genieten van zon, zee, natuur en cultuur. De omgeving van de camping heeft enorm veel te bieden met zijn eigen zonnige charme, prachtig berglandschap met veel wandel-, fiets-, mountainbike- en ruiterroutes.

Verder zijn er de karakteristieke dorpjes en het noorden van Spanje (Costa Brava) en Andorra zijn prachtige bestemmingen voor dagtochten vanaf camping Pujol.

Op de levendige promenade van Argeles bevinden zich diverse winkeltjes en restaurantjes voor een hapje en een drankje op een van de terrassen.

Vanaf camping Pujol in Argelès-sur-Mer bent u binnen enkele minuten op de prachtige zandstranden van Argeles Plage.

De prachtige stranden zijn uitstekend te bereiken te voet, per fiets ( verhuur via de camping) over het veilige fietspad. Bovendien rijdt er een gratis treintje dat elk uur bij de camping stopt om strandgasten mee te nemen. U kunt de auto dus op de camping laten staan.

Vanaf het strand ziet u de Pyreneeën en de kustlijn die is omgeven door fraaie dennenbomen en bebouwing.

Dankzij de veelzijdigheid van het gebied is een verblijf bij Greenchalets in Argelès-sur-Mer geschikt voor het hele gezin. U zult een heerlijke vakantie beleven!