CAMPING DE PUJOL ARGELES SUR MER
CAMPING DE PUJOL ARGELES SUR MER
CAMPING DE PUJOL ARGELES SUR MER
CAMPING DE PUJOL ARGELES SUR MER
CAMPING DE PUJOL ARGELES SUR MER

CAMPING DE PUJOL ARGELES SUR MER

Greenchalets camping “de Pujol” Zuid-Frankrijk op slechts 1300 meter vanaf de prachtige zandstranden van Argeles su Mer.

De Pyreneeën en de Spaanse grens in het zuiden en op twintig kilometer van de camping de gezellige stad Perpignan in het noorden vormen het prachtige en afwisselende achterland van Camping Pujol in Argeles sur Mer.

De camping is geopend van half mei tot en met eind oktober. Camping “de Pujol” is bovendien een gezellige middelgrote familiecamping en beschikt over ongeveer 350 plaatsen, deels schaduwrijk en dus zeer geschikt voor chalets, tenten en caravans.

De camping beschikt over een aantal zwembaden met groot zonneterras en ligstoelen. Rondom de zwembaden vindt u een ligweide (gras) met schaduw en enkele speeltoestellen. Kom voor een zorgeloze vakantie dus naar Camping “de Pujol”.

Naast het zwembad vindt u een gezellige bar met loungesetjes en gezellige zitjes.

Tijdens het hoogseizoen is er animatie voor de kinderen en in de avond is er af en toe live muziek dus animatie voor jong en oud.

De prachtige stranden zijn uitstekend te bereiken te voet, per fiets ( verhuur via de camping) over het veilige fietspad. Bovendien rijdt er een gratis treintje dat elk uur bij de camping stopt om strandgasten mee te nemen. U kunt de auto dus op de camping laten staan.

Uiteraard is er een kleine kampwinkel voor o.a. verse broodjes in de ochtend.

Omdat Greenchalets beschikt over slechts een aantal chalet plaatsen is tijdig reserveren zeker aan te bevelen. Graag verwelkomen wij u op Greenchalets Camping “de Pujol” Zuid-Frankrijk.