EEN MOBILE HOME IN ZUID FRANKRIJK AAN DE COTE D’AZUR OP EEN PRACHTIGE LOCATIE, FAMILIECAMPING LEÏ SUVES

Bij Greenchalets kunt u een stacaravan of mobile home met veranda huren op een prachtige locatie aan de Middellandse Zee aan de Cote d’Azur in Zuid Frankrijk. Onze stacaravans en mobile Homes met veranda zijn gelegen vlak bij de plaats Roquebrune sur Argens, een historische plaats in het schitterende Cote d’Azur / Provence gebied. Iedere stacaravan en Mobile home met veranda staat op een mooie locatie op familiecamping Lei Suves vlak bij de Middellandse Zee. Ieder Mobile home met veranda is gelegen op een ruime kavel en beschikt over een eigen parkeerplaats.

Met het huren van een stacaravan of mobile home met veranda van Greenchalets aan de Cote d’Azur kan uw vakantie niet beter beginnen.

EEN STACARAVAN OF MOBILE HOME AAN DE COTE D’AZUR IN ZUID FRANKRIJK HUREN OP FAMILIECAMPING LEÏ SUVES

Iedere stacaravan of mobile home van Greenchalets op familiecamping Lei Suves is gelegen in een prachtig bosrijke omgeving en tevens dicht bij de plaats Roquebrune sur Argens. De camping aan de Cote d’Azur, waar we meerdere stacaravans en mobile homes verhuren, beschikt over ongeveer 500 plaatsen die rondom het prachtige verwarmde zwembad gelegen zijn. Op familiecamping Lei Suves in zuid Frankrijk vindt u een mini markt, restaurant, bar, verwarmd zwembad, open lucht theater, speeltuin, animatie programma en tennisbanen. In het hoofdseizoen is er op camping Lei Suves een uitgebreid animatie programma voor alle leeftijden.

Zoekt u een stacaravan of mobile home met veranda in Zuid Frankrijk op een gezellige familiecamping met vele faciliteiten, dan bent u bij Greenchalets aan het juiste adres.

ZOEKT U EEN VOLLEDIG UITGERUSTE STACARAVAN MET VERANDA EN LOUNGESET OP EEN MOOIE FAMILIECAMPING?

Greenchalets biedt u een stacaravan of mobile home met veranda die bij uw wensen en uw budget past. Al onze stacaravans en mobile homes, voldoen aan hoge eisen. U bent dan ook verzekerd van een zorgeloze vakantie voor de beste prijs:

• Breed aanbod van diverse stacaravans en mobile homes met veranda in Zuid Frankrijk.
• Uitstekende prijs kwaliteitverhouding voor iedere stacaravan en mobile home in Zuid Frankrijk.
• Al jaren een betrouwbare en ervaren verhuurder van stacaravans en mobile homes met veranda.

GREENCHALETS

Voor chalets en mobile homes aan het schitterende Lago di Lugano in het Italiaanse meren gebied in Toscane aan de Middellandse Zee en in Roquebrune sur Argens aan de Franse Côte d’Azur. Voor reserveringen kunt u gebruik maken van ons e-mail adres info@greenchalets.com of bellen naar 06-30487540.