EEN CHALET BIJ LAGO DI LUGANO IN ITALIE HUREN IN EEN SCHITTEREND ALPENGEBIED.

Bij Greenchalets kunt u een chalet huren bij het meer: Lago di Lugano in Italië welke deel uitmaakt van het prachtige Italiaanse merengebied in het noorden van Italië. Het is een werkelijk schitterend Alpengebied. De chalets zijn gelegen dicht bij de grens van Italië met Zwitserland.

Greenchalets verhuurt chalets en mobile homes in het dorp Porlezza. Deze chalets bestaan volledig uit hout en ademen een gezellige sfeer uit. Bovendien beschikt Greenchalets over meerdere chalets die verspreid over het park te vinden zijn.

U kunt bij Greenchalets uw auto altijd naast het chalet parkeren, om de reden dat elk chalet een privé parkeerplaats heeft. Op aanvraag kunt u een chalet direct aan het water reserveren. Bovendien beschikt Greenchalets over enkele chalets in de omgeving van het zwembad van de camping in Porlezza.

Met een chalet of mobile home van Greenchalets kan uw vakantie bij het meer Lago di Lugano in Italië niet beter starten.

EEN CHALET BIJ LAGO DI LUGANO IN ITALIE HUREN OP CAMPING PORLEZZA

Ieder chalet of mobile home bij het meer Lago di Lugano in Italië is gelegen in een schitterend Alpengebied. En tevens dicht bij de plaats Porlezza.

De gezellige Italiaanse familie camping in Porlezza is bovendien direct gelegen aan het Meer van Lugano.

Het totale oppervlak van de camping Porlezza bedekt een gebied van ongeveer 110.000 m2. Bovendien vindt u op de camping een strand met een opmerkelijke breedte van maar liefst 1.000 meter.

Zoekt u een chalet aan het meer Lago di Lugano in Italië op bovendien een familiecamping? Dan bent u bij Greenchalets dus aan het juiste adres.

ZOEKT U EEN EENVOUDIG CHALET OF EEN LUXUEUZE CHALET BIJ HET MEER VAN LUGANO?

Informatie Greenchalets Lago di Lugano, een chalet of mobile home die ook bij uw budget en wensen past. Greenchalets bij het meer Lago di Lugano in Italië voldoet aan uw eisen. U bent dan ook verzekerd van het beste chalet of mobile home bij het meer Lago di Lugano voor de beste prijs.

• Breed aanbod van diverse chalets of mobile homes bij het meer Lago di Lugano.
• Uitstekende prijs kwaliteitsverhouding voor ieder chalet of mobile home bij Lago di Lugano.
• Al jaren een betrouwbare verhuurder voor ieder mobile home of chalet bij Lago di Lugano.

GREENCHALETS

Voor vakantie chalets en mobile homes in Frankrijk, Italië en Spanje. Om te reserveren kunt u gebruik maken van ons e-mail adres info@greenchalets.com of bellen naar 06-30487540.