GREENCHALETS CAMPING RIVER VILLAGE AMEGLIA LERICI

Op Greenchalets Camping river-village Ligurie-CinqueTerre.  Een gezellige Italiaanse 3 sterren Camping verhuren wij diverse mobilhomes/ chalets met overdekte veranda. Bovendien gelegen op slechts 5 km van het schitterende Lerici. Onze mobilhomes staan rustig gelegen en verspreid over de camping. De camping beschikt over bijna 300 plaatsen en is direct gelegen aan een rivier die uitmond in de Middellandse zee. De familiecamping is geschikt voor bezoekers van jong tot oud.

De camping is perfect gelegen op de grens tussen Ligurië en Toscane. Op circa 3 km vanaf de zandstranden aan de middellandse zee. Verder heeft de familiecamping een eigen haven en trailerhelling voor uw boot.

Van het vroege voorjaar tot het late najaar kunt u genieten van de heerlijke aangename temperaturen, de rust en de ruimte.

Tevens maakt de centrale ligging van Greenchalets Camping river-village Ligurie-CinqueTerre  het ook mogelijk om diverse dagtrips te maken, zoals Pisa – Florence – Lucca – Cinque Terre – Lerici en Sarzana.
De camping beschikt ook nog over:
Receptie (Italiaans, Engels en Duits sprekend) – twee grote zwembaden – Volleybal- en voetbalveld – Jeu de Boules baan – Speeltuin – Disco – Animatieteam in het hoogseizoen – Restaurant (pizzeria) – Kleine supermarkt – WIFI internet – Wasmachines – Eigen haven met trailerhelling en steigers. Bovendien verhuurt de camping vanaf 2020 bootjes waarmee onze gasten zelf de zee op kunnen.