Greenchalets Camping Internacional Palamos
Greenchalets Camping Internacional Palamos
Greenchalets Camping Internacional Palamos

GREENCHALETS CAMPING INTERNACIONAL PALAMOS

Op Greenchalets Camping Internacional Palamos verhuren wij kleine chalettas.  De chalettas zijn gelegen in Palamos, vlakbij Platja d’Aro en op loopafstand van de prachtige zandstranden !

De gunstige ligging, het heerlijke klimaat en vooral de prachtige omgeving maken Camping Internacional Palamos dus ideaal om de Spaanse Costa Brava te ontdekken. In de omgeving zijn nog meer leuke plaatsen om te bezoeken.  Zoals Platja d’Aro. Breng een bezoek aan de Middeleeuwse dorpen Peratallada of Pals. Zorg voor wat spanning en sensatie dus neem uw kinderen mee naar de grote waterparken in de buurt.

De rustige familie Camping Internacional Palamos ligt vlakbij het strand. Dus u kunt het fijne zandstrand eenvoudig te voet bereiken.

Bovendien kunt u op de camping fietsen huren om de omgeving te verkennen.

Kinderen zullen zich direct thuis voelen op de camping. Door de overzichtelijkheid en kleinschaligheid zullen ze snel vriendjes en vriendinnetjes maken. Bovendien kunnen ze in het hoogseizoen gratis deelnemen aan het animatieprogramma.

Omdat u niet elke dag wilt koken op vakantie is er een afhaal snackbar en een eenvoudig restaurant op de camping. Wilt u toch iets culinairs eten dan vind u op circa 500 meter vanaf de camping een boulevard en een klein winkelcentrum met diverse restaurants. Tevens vindt u hier enkele winkels en een grote supermarkt.

Het dorp Palamos ligt op ongeveer 15 minuten lopen.

Omdat Palamos een levendig plaatsje is met winkels en restaurants zult u zich hier zeker vermaken.

De warme, gemoedelijke, rustgevende sfeer en de prachtige omgeving maken deze camping een ideaal vakantieoord.