EEN CHALET BIJ LAGO DI LUGANO IN ITALIE HUREN IN EEN SCHITTEREND ALPENGEBIED.

Bij Greenchalets kunt u een chalet huren bij het meer: Lago di Lugano in Italie welke deel uitmaakt van het prachtige Italiaanse merengebied in het noorden van Italie. Het is een werkelijk een schitterend Alpengebied, de chalets zijn gelegen aan de grens van Italie met Zwitserland. Greenchalets verhuurt chalets en mobile homes in het dorp Porlezza, zoals aangegeven direct gelegen aan het meer: Lago di Lugano in Italie. Deze chalets bestaan volledig uit hout en ademen een gezellige sfeer uit. Greenchalets beschikt over diverse chalet die verspreid over het park te vinden zijn. U kunt een chalet reserveren, zowel direct aan het strand van Lago di Lugano, als een chalet in de omgeving van het zwembad van de camping Porlezza.

Met een chalet of mobile home van Greenchalets kan uw vakantie bij het meer Lago di Lugano in Italie kan niet beter starten.

EEN CHALET BIJ LAGO DI LUGANO IN ITALIE HUREN OP CAMPING PORLEZZA

Ieder chalet of mobile home bij het meer Lago di Lugano in Italie is gelegen in een schitterend Alpengebied en tevens dicht bij de plaats Porlezza. De gezellige Italiaanse familie camping Porlezza en ieder chalet of mobile home is direct gelegen aan het meer Lago di Lugano en biedt hoofdzakelijk plaats aan privé chalets en stacaravans. De totale oppervlakte van de camping Porlezza bedekt een gebied van ongeveer 110.000 m2. Het strand behorende bij camping Porlezza, waar onze chalets of mobile homes op steenworp afstand zijn te vinden, heeft een breedte van maar liefst 1.000 meter.

Zoekt u een chalet aan het meer Lago di Lugano in Italie op een camping met vele faciliteiten, dan bent u bij Greenchalets aan het juiste adres.

ZOEKT U EEN EENVOUDIG CHALET OF EEN LUXUEUZE CHALET BIJ HET MEER VAN LUGANO?

Greenchalets biedt u een chalet of mobile home die bij uw budget en wensen past. Greenchalets bij het meer Lago di Lugano in Italie voldoet aan hoge eisen. U bent dan ook verzekerd van het beste chalet of mobile home bij het meer Lago di Lugano in Italie voor de beste prijs.

• Breed aanbod van diverse chalets of mobile homes bij het meer Lago di Lugano
• Uitstekende prijs kwaliteitverhouding voor ieder chalet of mobile homes bij Lago di Lugano
• Al jaren een betrouwbare verhuurder voor ieder mobile home of chalet bij Lago di Lugano

GREENCHALETS

Voor chalets en mobile homes aan het schitterende Lago di Lugano in het Italiaanse meren gebied in Toscane aan de Middellandse Zee en in Roquebrune sur Argens aan de Franse Côte d’Azur. Voor reserveringen kunt u gebruik maken van ons e-mail adres info@greenchalets.com of bellen naar 06-30487540.