camping Saint Aygulf plage Cote d'Azur
camping Saint Aygulf plage Cote d'Azur
camping Saint Aygulf plage Cote d'Azur
zwembad camping Saint Aygulf plage Cote d'Azur
tennisbanen camping Saint Aygulf plage Cote d'Azur

CAMPING SAINT AYGULF PLAGE COTE D’AZUR

Camping Saint Aygulf plage Cote d’Azur

  • Zeer centrale ligging
  • Direct aan de prachtige zandstranden van de Cote d’Azur
  • Luxe chalets en mobile homes op ruime plaatsen

Greenchalets biedt luxe chalets en mobile homes aan op deze keurige camping in Zuid-Frankrijk. Deze prachtige camping is perfect voor gezinnen met (jonge) kinderen en daarnaast een lust voor natuurliefhebbers.

Onze camping ligt niet alleen direct aan een mooi zandstrand maar ook zeer centraal. De ligging is vlakbij de tolweg (slecht 15 minuten) en bovendien niet ver van de plaatsen Frejus, Saint Tropez, Sainte-Maxime, Saint-Raphael, Monaco en Cannes.

Chalets en mobile homes Greenchalets

In de luxe chalets en mobile homes ontbreekt het u aan niks. Ze staan allemaal op een verhoogd veldje dat uitkijkt op de camping. Daardoor is de ligging van de chalets centraal en toch op ruime afstand van het restaurant en de bars voor een goede nachtrust.

Verder hebben alle chalets een mobilehomes ruime plaatsen en daardoor genoeg ruimte om direct naast uw verblijf te parkeren. Er zijn twee types, namelijk chalet Saint Aygulf type A en mobile home Saint Aygulf type S, beide zijn met airco uitgerust.

Faciliteiten camping Saint Aygulf plage Cote d’Azur

Op deze allround camping zult u genieten van een onvergetelijke vakantie. Dit onder andere door de vele faciliteiten, de omgeving met veel groen en in het bijzonder de ligging direct aan het mooie zandstrand.

Zowel het zwempark met kikkerbad en massagestralen als de tennisbanen zijn splinternieuw. Ook aanwezig zijn een goed restaurant met afhaalmogelijkheid, meerdere (strand)bars, winkeltjes (slager, bakker en supermarkt) en een animatieteam in het hoogseizoen. Bovendien zijn er jeux de boules banen, een multifunctioneel sportveld en is er wifi op de camping aanwezig.

In de directe omgeving van camping Saint Aygulf plage Cote d’Azur zijn mooie stranden, schilderachtige baaitjes tussen de rotsen en het pittoreske dorpje Saint Aygulf op loopafstand. Verder is er naast de camping een klein meertje (zoetwater) waar u kunt zwemmen. Natuurlijk kunt u ook naar Aqualand Frejus, op slecht 10 minuten rijden van de camping.

Al met al is deze locatie camping een schitterende plek voor een welverdiende vakantie bij Greenchalets.