Camping de Pujol Argeles sur Mer 2019-03-15T23:55:30+00:00

facebook

ArrowNL

ArrowNL

Vragen NL

CAMPING DE PUJOL ARGELES SUR MER

Camping “de Pujol” in Argeles sur Mer is gelegen in Zuid-Frankrijk op slechts 1300 meter vanaf de prachtige zandstranden van Argeles-plage.

De Pyreneeën en de Spaanse grens in het zuiden en op twintig kilometer van de camping de gezellige stad Perpignan in het noorden vormen het prachtige en afwisselende achterland van Camping Pujol in Argeles sur Mer.

De camping is geopend van half mei tot en met eind oktober waardoor u ook in de herfstvakantie nog welkom bent. Camping “de Pujol” is een gezellige middelgrote familiecamping en beschikt over ongeveer 350 plaatsen, deels schaduwrijk en zeer geschikt voor chalets, tenten en caravans.

De camping beschikt over een aantal zwembaden met groot zonneterras en ligstoelen. Rondom de zwembaden vindt u een ligweide (gras) met schaduw en enkele speeltoestellen voor de kinderen.

Naast het zwembad vindt u een gezellige bar met loungesetjes en gezellige zitjes.

Tijdens het hoogseizoen is er animatie voor de kinderen en in de avond is er af en toe live muziek.

De prachtige stranden zijn uitstekend te bereiken te voet, per fiets ( verhuur via de camping) over het veilige fietspad of natuurlijk met het gratis treintje dat elk uur bij de camping stopt om strandgasten mee te nemen.

Uiteraard is er een kleine kampwinkel voor o.a. verse broodjes in de ochtend.

Sunwaychalets beschikt over een aantal keurige plaatsen voor een heerlijke onbezorgde chalet of glampingvakantie. Graag verwelkomen wij u op onze nieuwste Sunwaychalets locatie.